Welcoming a delegate from National Sun Yat-Sen University

Tuesday, June 20, 2023, Assistant Professor Nirada Chitrakara, Associate Dean, together with Assistant Professor Parida Manomaiphibul, Head of Department of Dramatic Arts, welcomed Associate Professor Jen-Hao Hsu (Walter) from Theatre Arts Department, National Sun Yat-Sen University (Taiwan). The meeting mainly concerned possible collaborations in the field of performing arts.

ต้อนรับผู้แทนจากมหาวิทยาลัย National Sun Yat-Sen

วันอังคารที่ 20 มิถุนายน พ.ศ. 2566 ผศ.ดร.นิรดา จิตรกร รองคณบดีพร้อมกับผศ.ดร.ปรีดา มโนมัยพิบูลย์ หัวหน้าภาควิชาศิลปะการละคร ร่วมต้อนรับ  Associate Professor Jen-Hao Hsu จากภาควิชาศิลปะการแสดง มหาวิทยาลัย National Sun Yat-Sen (ประเทศไต้หวัน)  การพบกันครั้งนี้เป็นการหารือเกี่ยวกับความเป็นไปได้ในการร่วมมือด้านสาขาศิลปะการแสดงระหว่างสองสถาบัน